HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Zamansız Bir Trend: Damla Çerçeve Güneş Gözlükleri

01-07-2022 11:28
Zamansız Bir Trend: Damla Çerçeve Güneş Gözlükleri

Zamansız Bir Trend: Damla Çerçeve Güneş Gözlükleri

Zamansız bir parça olan damla çerçeve güneş gözlükleri, kadın erkek herkes tarafından beğenilmektedir. Siz de bu yaz damla çerçeve güneş gözlüklerinizle tarzınızı yansıtabilirsiniz. Bu yazımızda ikonik damla çerçeve güneş gözlüklerini inceliyoruz.

Rayban Aviator modeliyle güneş gözlüğü modasına yeni bir soluk getirdi. 1935 yılında Amerikan pilotların gözlerini güneşten korumak için tasarlanan damla çerçeve güneş gözlüğü, zaman içinde günlük hayatta da kullanılmaya başlamıştır. Pek çok marka damla çerçeve güneş gözlüğü modelleri üretse de Rayban, bu modelin en önde gelen temsilcisidir. Rayban, Aviator modeliyle zamansız bir damla çerçeve güneş gözlüğü trendininin başrolü olmuştur.

1986 yılında vizyona giren Top Gun filminden sonra Tom Cruse’un karizmasını elde etmek isteyenler sayesinde o yıllarda Aviator modeli oldukça rağbet görmüştür ve günümüzde bile damla çerçeve güneş gözlüğü denilince akıllara ilk Top Gun’da karizmatik pilot Maverick’i canlandıran Tom Cruise gelmektedir. Öyle ki filmin vizyona girdiği yıl damla çerçeve güneş gözlüğü modelinden milyonlarla satılmıştır.

                               
 

1950’lerden bu yana popülerliğini kaybetmeyen damla çerçeve güneş gözlükleri, David Bowie, Freddie Mercury, Michael Jackson gibi efsaneler tarafından tercih edilmiştir. Ayrıca Tom Cruise, Julia Roberts, Jennifer Aniston gibi isimler de tarzlarını yansıtmak için damla çerçeve güneş gözlüklerini sıklıkla tercih etmişlerdir. Ünlü isimler tarafından tercih edilmesinin yanı sıra damla çerçeve güneş gözlüklerini pek çok film ve dizide de görebilirsiniz. 

Yıllar geçmesine rağmen hala trend bir parça olan damla çerçeve güneş gözlükleri, zaman içinde gelişime ve değişime uğrasa da hala popülerliğini korumaktadır. Günümüzde Rayban dışında pek çok marka da damla çerçeve güneş gözlükleri tasarlamaktadır.

Mağazalarımızda ve internet sitemizde Rayban, Red Bull, Mario Rossi, Maybach ve Bentley gibi markaların damla çerçeve güneş gözlüğü modellerini bulabilirsiniz.

En çok tercih edilen modellerden biri olan damla çerçeve güneş gözlükleri, tüm yüz tiplerine uygundur. Şık ve trend damla çerçeve güneş gözlükleri modelleri NSA OPTİK’te! Zamansız bir trend olan damla çerçeve güneş gözlüğü modellerinden bazılarının görsellerini inceleyebilir, en uygun fiyatlarla internet sitemizden satın alabilirsiniz.

                                          Rayban Damla Model Güneş Gözlüğü  Rayban Damla Çerçeve Güneş Gözlüğü  Maybach Damla Model Güneş Gözlüğü  Gucci Damla Model Güneş Gözlüğü
 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.