HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Johnny Depp’in İkonik Stili: Lemtosh Güneş Gözlükleri

14-07-2022 12:51
Johnny Depp’in İkonik Stili: Lemtosh Güneş Gözlükleri

Johnny Depp’in İkonik Stili: Lemtosh Güneş Gözlükleri

 

Johnny Depp, Kaptan Jack Sparrow, Edward Scissorhands ve Mad Hatter gibi ikonik karakterleri canlandıran, stili, oyunculuğu ve tavırlarıyla oldukça sevilen bir aktördür. Gelmiş geçmiş en karizmatik erkeklerden biri olarak görülen Johnny Depp’in stilinin vazgeçilmez bir parçası olan güneş gözlüklerini inceliyoruz.

 

Johnny Depp’in rolleri kadar ikonik olan stilini siz de elde edebilirsiniz! Stilini yansıtırken aksesuarlardan sıkça yararlanan Depp’in, en çok kullandığı ve kendisiyle özdeşleşen MOSCOT güneş gözlüğü modellerine göz atalım.

 

Johnny Depp, MOSCOT güneş gözlüklerini sıklıkla takarken görüntülenmiştir. En sık kullandığı modellerden biri Lemtosh olup, bu modeli farklı çerçeve ve cam renklerinde tercih etmektedir.

 

Lemtosh, MOSCOT markasının en bilinen ve ikonik modellerinden biridir ve klasik kemik dikdörtgen çerçeve modelindedir. Pek çok farklı çerçeve ve cam renginde sunulmaktadır.

Johnny Depp, sıklıkla mavi camlı Lemtosh güneş gözlüğü kullanırken görüntülenmiştir. Hatta Johnny Depp’in stilinin en vazgeçilmez parçasının renkli camlı Lemtosh güneş gözlüğü olduğu söylenebilir.

Johhnny Depp Güneş Gözlüğü

Johnny Depp, Lemtosh güneş gözlüğü kullanmanın yanı sıra optik çerçeve seçimini de sıklıkla Lemtosh modelden yana kullanmaktadır.

Genelde mavi camlı Lemtosh güneş gözlüklerini tercih eden Depp, zaman zaman farklı cam renklerini de kullanarak stilini yansıtmıştır.

Johnny Depp Güneş Gözlüğü

Tarzının bir parçası olan Lemtosh güneş gözlüklerini renkli camlarla kullanan Depp, zaman zaman siyah cam da kullanıp klasik bir görünümle de stilini yansıtmıştır.

Lemtosh Unisex Güneş Gözlüğü

Geçtiğimiz aylarda dahil olduğu dava nedeniyle adını çok sık duyguğumuz Depp, tüm oturumlarda şıklığını ve tarzını korudu. Tarzını tamamlayan parça olarak da yine şeffaf mavi camlı MOSCOT güneş gözlüklerini tercih etti.

Johnny Depp Güneş Gözlüğü 

Johnny Depp, oyunculuktaki başarısının yanı sıra, sıradışı ve ikonik tarzıyla da bilinir. Stilinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen Lemtosh güneş gözlüklerini geçmişten günümüze farklı renklerde kullanmıştır. Depp’in gizemli ve ikonik tarzına sahip olmak için en önemli parçalardan biri olan Lemtosh güneş gözlüklerini ve MOSCOT ürünlerini NSA OPTİK internet sitemizde ve  mağazalarımızda inceleyebilirsiniz.

Moscot Lemtosh güneş gözlükleri unisex olup farklı ekartman ve ölçülerde müşterilerimize sunulmaktadır. İnternet sitemizdeki modelleri inceleyip, tarzınıza ve yüzünüze uygun MOSCOT ürünlerini güvenle satın alabilirsiniz. MOSCOT ürün alışverişlerinizde ikonik MOSCOT bez çantası hediye! MOSCOT güneş gözlüğünüz ve bez çantanızla siz de tarzınızı yansıtın!

Klasik ve şık bir model olan Lemtosh güneş gözlük modellerinin bilgilerini, görsellere tıklayarak inceleyebilirsiniz.

En uygun fiyata orijinal Lemtosh güneş gözlükleri NSA OPTİK’te! 

Lemtosh Unisex Güneş Gözlüğü     Johnny Depp Güneş Gözlüğü


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.