HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yazın Keyfini Rengârenk Güneş Gözlükleriyle Çıkarın!

01-08-2022 10:16
Yazın Keyfini Rengârenk Güneş Gözlükleriyle Çıkarın!

Yazın Keyfini Rengârenk Güneş Gözlükleriyle Çıkarın!

Yazın enerjik ve rengârenk tarzını renkli güneş gözlükleriyle tamamlayın. Birbirinden farklı markalar, bu sezon tasarımlarında renkli cam ve çerçeveleri tercih etti. Her ne kadar siyah camlı gözlükler klasik bir şıklık sağlasa da renkli camlar bu yaz ve önümüzdeki senelerde de trend olacak gibi görünüyor!

Siyah çerçeve ve camlar her zaman sade bir şıklık sunsa da yazın enerjisini renkli güneş gözlükleriyle daha da yükseltmek elinizde. Klasik ve sade şıklığı yazın rafa kaldırıp renkli güneş gözlükleriyle yazı ve dünyayı daha canlı renklerle görün.

Klasik cam renkleri füme ve kahverengi olsa da renkli camların da koruyuculuğu en üst seviyededir. Kullanılan camlar tamamen orijinaldir ve UV korumaları göz sağlığınızı korumak üzere tasarlanmıştır. Renkli güneş gözlükleriyle hem göz sağlığınızı koruyabilirsiniz, hem de canlı ve renkli stilinizi yansıtabilirsiniz.  

Renkli güneş gözlükleri, yazın neşesini ve canlılığını yansıtmak için birebir. Renkli camlar, renkli çerçevelerle tamamlandığında tam da yaza uygun, neşeli bir tarz oluşturabilirsiniz.

Özellikle MOSCOT markası, yeni sezon güneş gözlüklerini tasarlarken birbirinden farklı cam ve çerçeve renklerini tercih etti. İnternet sitemizde tüm renkli güneş gözlüklerini inceleyebilirsiniz.

            Pembe Camlı Güneş Gözlüğü

MOSCOT, yeni oluşturduğu koleksiyona ‘custom made tinted lenses’ adını vermiştir. Bu koleksiyonda size özel renkli camlarla yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu koleksiyonun yanı sıra ‘monochrome collection’ ile aynı renk çerçeve ve camlarla monokrom şıklığı tüm yaz taşıyabilirsiniz.


             Moscot Mavi Güneş Gözlüğü 

Bu sezon, özellikle renkli cam trendi yükselişte.  MOSCOT markasının yanı sıra Rayban Retro gibi markalarda da renkli güneş gözlüğü modellerini bulabilirsiniz.

Renkli güneş gözlüğü modellerimizden bazılarını aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz. Görsellerin üzerine tıklayarak ürünün sayfasına gidip, ürün detaylarını öğrenebilirsiniz.

Yazın tadını rengârenk güneş gözlüklerinizle çıkarın. En uygun fiyata renkli güneş gözlükleri NSA OPTİK’te! 

Moscot Lemtosh Renkli Güneş GözlüğüPembe Cam Güneş GözlüğüRenkli Güneş GözlükleriMoscot Mavi Cam Güneş Gözlüğü



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.